Actueel

Alles
Agenda
Nieuws
5 februari 2018

Ecodorp Boekel: wijk voor mens én natuur

Toen Ad Vlems uit Boekel 10 jaar terug vader werd, dacht hij: "Als mijn zoon groot is, moet hij nog wel voldoende soorten in de natuur kunnen tegenkomen!" Met zijn vrouw nam hij daarom het initiatief meer ruimte te creëren voor

11 december 2017

Apeldoorn – ROC Aventus

In de winter van 2017 legt de Koninklijke Ginkel Groep een beleefbare en biodiverse tuin aan rondom het ROC Aventus in Apeldoorn! Een mooie aanwinst voor de Green Deal 1.000 Ha Nieuwe Stedelijke Natuur!

8 november 2017

Polderpark in Schagen

Er zijn weer 3,5 hectares Nieuwe Stedelijke Natuur bij! De gemeente Schagen legt het Polderpark aan in het dorp Oudesluis, in nauwe samenwerking met de inwoners. Die wilden graag een plek dichtbij huis waar ze van de natuur kunnen genieten.

24 oktober 2017

Nieuwe cursus ‘Ambassadeur leefbare stad’

Hogeschool Van Hall Larenstein organiseert, samen met NL Greenlabel, begin volgend jaar de bijzondere cursus Ambassadeur Leefbare Stad. ‘De cursus dient als ondersteuning van de Green Deal 1.000 hectare nieuwe stedelijke natuur’, legt

23 oktober 2017

Kampen – Trekvaartzone

De gemeente Kampen richt een zone van maar liefst 25 meter bij ruim 1 km tussen de Trekvaart en nieuwbouwwijk ‘Het Meer’ in als ecologisch waardevol gebied.

10 oktober 2017

Mooi portret Green Deal in ‘Pionieren’

De Green Deal is een van 10 initiatieven die beschreven zijn in het net verschenen magazine 'Pionieren'. Dat gaat over hoe maatschappelijke groene initiatieven timmeren aan de weg naar de natuur-inclusieve samenleving.

Laad meer
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInEmail this to someone