Ambassadeurs

1.000 hectare nieuwe stedelijke natuur realiseren doen we niet alleen met het kernteam. Landelijk hebben we ambassadeurs die het gedachten goed van de Green Deal ondersteunen en bij andere partijen onder de aandacht brengen. De ambassadeurs van de Green Deal dragen, ieder op eigen wijze, bij aan de realisatie van de 1.000 hectare nieuwe stedelijke natuur. Dit doen ze door bijvoorbeeld door het promoten van de Green Deal, het faciliteren bij projecten, of het aanmelden van hectares.

Ambassadeurs

HEEM

Heem adviseert, realiseert en beheert met als doel het succesvol toepassen van natuurlijke vegetaties in de landschappelijke en stedelijke omgeving. De daarvoor benodigde inheemse zaden vermeerdert HEEM zelf onder strikte condities op een eigen kwekerij. Het draait bij alle activiteiten om unieke kennis en ervaring. Daarom kan HEEM garantie geven op het eindbeeld van de projecten die we begeleiden.

www.heem.nl

Communicatiebureau De Lynx

Communicatiebureau de Lynx is gespecialiseerd in communicatie over natuur en het landelijk gebied. Zoals de echte lynx, werken ze door scherp te kijken en aandachtig te luisteren naar de opdrachtgever om zo samen te komen tot een succesvolle communicatieaanpak.

www.delynx.nl

Snoek Hoveniers

Bij alles was Snoek Hoveniers ontwerpt, aanlegt en onderhoud staat duurzaamheid voorop. Zo ook in het project ‘Greenfield’ in Emmen wat door hen aangemeld is voor de Green Deal 1.000 ha. Nieuwe Natuur.

www.snoekhoveniers.nl

Gemeente Tubbergen

Scouting Gendringen

Gemeente Sint Anthonis

Gemeente Oss

GeoFoxx

Gemeente Delft

Urban Roofscapes